Ontdek hier de projecten en initiatieven die we helpen ontwikkelen.

Padel Preneur

Ben jij een Padel Preneur? Een ondernemer met een passie voor padel? 

Atlas Wear is veel meer dan een kledij leverancier. We moedigen ondernemerschap in Vlaanderen aan en vanuit de combinatie met sport vinden we dit een ideale matchmaker om een hechte community te vormen.

Specifiek voor ondernemers met een passie voor padel hebben we de Padel Preneur community opgestart.

Padel Preneur organiseert padel events in een unieke setting en legt de focus op padellen, netwerken en ondernemen. Deze unieke en exclusieve events zijn ideaal voor de ondernemende padeller.

Doe jij mee aan het West-Vlaams padel kampioenschap voor ondernemers? Of sluit je aan bij onze Padel & Dine avonden?

bekijk het concept

Soccer Stars

Vanuit de visie dat onze jeugd de mogelijkheid moeten krijgen om aan sport te doen, zet Atlas Wear zijn schouders onder het Soccer Stars project.

Kinderen die gek zijn van voetbal, zo zijn er duizenden in België. Allemaal dromen ze ervan een voetbalster te worden maar voor sommigen is de voetbalclub toch net iets te veel?

De 2 of 3 trainingen per week, de prestatiedruk of de wedstrijd verplichtingen zorgen misschien wel voor stress & laten de glimlach verdwijnen.

Net omwille van die reden vinden wij de “fun” factor van het voetbal belangrijker dan het creëeren van nieuwe Messi’s of Ronaldo’s.

We organiseren daarom 1u recreatief voetbal per week op woensdag en belevingskampen in de paas- en zomervakantie.

Voetbal zonder prestatiedruk, waar fantasie en ontwikkeling centraal staat. Alle activiteiten worden bewust in kleine groepen georganiseerd, om de veiligheid en beleving te garanderen.

bekijk het concept